Bananenbrood

19 Jun 2016

 

 

- 200 gram kastanjemeel

- 1 tl. bakpoeder

- 1 tl. kaneel

- snufje zout

- 3 eieren

- 2 el. melk

- 2 tl. honing

- 3 bananen

- blauwe bessen uit het vriesvak

 

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een bakvorm met bakpapier.

 

Meng in een kom de meel met bakpoeder, zout en kaneel.


Mix in een andere kom de eieren met melk en honing. Prak de bananen fijn en meng dit ook door het eimengsel.
Spatel de droge ingrediënten door het beslag en roer tot slot de bosbessen erdoor.

 

Giet het beslag in de cakevorm en bak het 40 minuten in de oven. 

 

Laat het minimaal een uur afkoelen. Snij het brood in stukken en verpak ze per stuk in een boterhamzakje in de vriezer. 

 

Super makkelijk als je s'ochtends niet veel tijd hebt om te ontbijten. Is in ongeveer een uur ontdooid. 

Please reload

2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle