2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Spicy cranberry cinnamon cookie

5 Aug 2016

 

 

Bereidingstijd |  50 minuten

 

Benodigdheden |  Bakplaat, bakpapier, mixer, oven en blender

 

Hoeveelheid |  7 koeken

 

Ingrediënten |

- 50 gram havermout

- 75 gram tarwe- of speltmeel

- 35 gram kokossuiker

- 75 ml. soyamelk

- 1 ei

- 1 tl. bakpoeder

- 1/2 tl. zout

- 2 tl. vanillepoeder

- 2 tl. kaneel

- 1/2 tl. cayenne peper

- 100 gram gedroogde cranberries

 

Allergieën informatie | lactose en noot vrij

 

Bereiding |

 

Verwarm de over voor op 175 graden. 

 

Meng het havermout en de melk in een blender tot het een smeuïge massa is. Meng dit met de rest van de ingrediënten, behalve de cranberries in een beslagkom en meng alles 5 minuten met een mixer tot het een gladde massa is. Roer als laatste de cranberries door het stevige deeg met een lepel. 

 

Leg bakpapier op de bakplaat en maak 7 a 8 bollen van het deeg, die je op de plaat legt en plat drukt met een lepel .

 

Bak de koeken in 30 minuten mooi goudbruin.

 

 

 

Please reload

  • Instagram - Black Circle