Hazelnoot, cashew, pecan chocolade

14 Aug 2016

 

Bereidingstijd |  25 minuten

 

Benodigdheden |  Bakplaat en bakpapier

 

Hoeveelheid |  1 reep chocolade

 

Ingrediënten |

- 1 reep pure chocolade 80%

- 30 gram cashewnoten ongebrand en ongezouten

- 30 gram pecannoten

- 30 gram hazelnoten

- 40 gram rijstvlokken

- 1 tl. cayennepeper

- 1 tl. kaneel

 

Allergieën informatie | lactose vrij

 

Bereiding |

Smelt de chocolade Au bain-marie. Als het geheel is gesmolten meng je de noten, rijstvlokken en kruiden door de gesmolten chocolade. 

Smeer het geheel uit op bakpapier op een bord en laat het minimaal 2 uur afkoelen in de ijskast, voordat je het in stukken kan breken. 

 

Love homemade chocolate. Lekker als tussendoortje op je werk .

Please reload

2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle