2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Rozemarijn crackers

26 Nov 2016

 

Bereidingstijd |  60 minuten

 

Benodigdheden |  Bakplaat en bakpapier

 

Hoeveelheid |  10 crackers

 

Ingrediënten |

- 3 el. pompoenpitten

- 3 el. zonnebloempitten

- 3 el. lijnzaad

- 7 el. sesamzaad

- 6 el. havermout

- 80 gram roggemeel

- 90 gram boekweitmeel

- 5 el. rozemarijn

- 1 tl. bakpoeder

- 1,5 tl.  zout

- 2 el. kokosolie

- 125 ml water

 

Allergieën informatie | lactose en noot vrij

 

Bereiding |

Verwarm de oven voor op 170 ºC. Doe alle ingrediënten in een kom en voeg al roerend beetje bij beetje 125 ml water toe. Leg bakpapier op de bakplaat, spreid het deeg hierop uit en rol het plat met een deegroller. Snijd met een mes het deeg in kleine langwerpige rechthoeken. Zet de bakplaat in de oven en bak de crackers in 45 minuten goudbruin. Lekker met bijv. homemade hummus of honing en kaas. 

Please reload

  • Instagram - Black Circle