2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Gember, limoen & cayenne chocolade

18 Feb 2017

 

Bereidingstijd |  10 minuten

 

Benodigdheden |  Chocoladereep vorm

 

Hoeveelheid |  2 chocoladerepen en een rasp

 

Ingrediënten |

- 1 reep take your hands of my chocolate 70%

- 3 cm gember

- cayennepeper

- 1 limoen

 

Allergieën informatie | lactose vrij

 

Bereiding |

Smelt de chocolade au baine marie. Rasp de gember en de schil van de limoen. Leg de rasp en cayennepeper in de chocoladereep vorm. Als de chocolade helemaal is gesmolten giet je deze over de rasp in de chocoladereep vorm.  vormpjes. Strooi hier de knetter poeder overheen.

 

Laat de chocolade minimaal 2 uur afkoelen in de ijskast. 

 

Met veel smaken te variëren.. Maak je eigen favoriete reep!

 

Please reload

  • Instagram - Black Circle