2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Vrolijke bladerdeeg hapjes

1 Apr 2017

 

Bereidingstijd |  50 minuten

 

Benodigdheden |  oven, bakpapier, ster vormpje

 

Hoeveelheid |  8 personen

 

Ingrediënten |

- 1 zak spinazie

- 1 teen knoflook

- 1 pak bladerdeeg in een rol

- 1 zak pijnboompitten

- 1 bol mozzarella 

- 1 ei

 

Allergieën informatie | bevat noten 

 

Bereiding |

Verwarm de oven voor op 180 graden.

 

Roerbak de spinazie in een wok pan. Voeg naar smaak een teen knoflook toe. Rol de bladerdeeg uit en snij er 8 ronde vormen uit. Tip: gebruik een koffieschotel als mal. Draai de randjes omhoog. Snij uit het overige bladerdeeg kleine sterretjes. 

 

Doe de spinazie op de bladerdeeg. Snij de mozzarella klein en leg dit op de spinazie met de pijnboompitten. Leg de sterretjes erbovenop. Mix het eigeel met een vork en maak hiermee het bladerdeeg nat. Zet het geheel 30 minuten in de oven.

 

Feestelijk simpel hapje! 

Please reload

  • Instagram - Black Circle