2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Madeleines met kokosyoghurt

17 Mar 2018

Bereidingstijd |  10 minuten voorbereiding, 2 uur ijskast, 10-12 min oven

 

Benodigdheden |  Bakplaat en bakpapier, mixer en blender

 

Hoeveelheid |  10 madeleines

 

Ingrediënten |

- 125 gram boter

- 2 grote eieren

- 150 gram kristal suiker

- 150 gram meel

- 2 el vanillesuiker

- snufje zout

- kokos naturel (Albert Heijn)

 

Allergieën informatie | bevat lactose, noot vrij

 

Bereiding |

Mix de eieren en suiker met de garde voor minimaal 5 minuten. Zorg dat de substantie zeker 3 keer in volume toeneemt. Mix de boter erdoorheen en spatel vervolgens de meel, vanillesuiker en het zout erdoor. Blijf het goed mengen met een vork ±5 min. Zo wordt het luchtig van smaak en zijn alle boterklontjes goed door het beslag gemengd. 

 

Zet het beslag 2 uur in de ijskast. 

 

Verwarm de oven op 200 graden. Vul de vormpjes met het beslag en zet de madeleines 10-12 minuten in de oven tot ze licht bruin zijn.

 

Lekker met de kokos naturel yoghurt van Albert Heijn. 

Please reload

  • Instagram - Black Circle