2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Rabarber cake - no dairy no nuts

26 Aug 2019

 

 

Bereidingstijd |  15 minuten

 

Wachttijd |  35 minuten

 

Benodigdheden | Bakvorm

 

Hoeveelheid |  1 taart voor ongeveer 6 personen

 

Ingrediënten |

- 4 eieren

- 200 gram rietsuiker

- 200 gram meel

- 1 tl bakpoeder

- 1 stengel rabarber

- 3 el rietsuiker

- 3 el kaneel

- 3 el kardemom

 

 

Allergieën informatie | Lactose en noten vrij

 

Bereiding |

Verwarm de over voor op 180 graden en vet de bakvorm in met boter. 

 

Mix de eieren met het suiker met de garde. Als dit goed gemengd is voeg je langzaam het meel en de bakpoeder toe en blijf je dit mengen tot het een mooie deeg is. 

 

Schil de rabarber en snij deze in kleine blokjes en schep de rabarber door het deeg. 

 

Spatel het deeg in de vorm. 

 

Meng het suiker, kaneel en de kardemom door elkaar en strooi dit over het deeg. 

 

Bak de cake in ca. 30 minuten gaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Instagram - Black Circle