2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Vegan - Haverpannenkoekjes met gegrilde groente en kimchi

22 Nov 2019

 

Bereidingstijd |  15 minuten

 

Benodigdheden | Blender, grillpan en koekenpan

 

Hoeveelheid |  2 porties

 

Ingrediënten |

Pannenkoek:

- 100 gram havervlokken

- Water

 

Vulling:

- Olijfolie

- 1 Witlof

- 1 Aubergine

- Champignons

- Homemade kimchi (zie eerder recept)

- Tuinkers 

- Zout en peper

- Pindakaas (biologisch)

- Zwart sesam

- Paprika vlokken

 

 

Allergieën informatie | Lactose vrij

 

Bereiding |

Snij de witlof door de helft, de aubergine in plakken en grill deze in de grillpan.

 

Meng de havervlokken met water en blend er een glad beslag van. Bak de pannenkoeken in de koekenpan aan beide kanten goudbruin. 

 

Leg de pannenkoek op een plat bord, smeer in het midden een laag pindakaas. Snij de gegrilde aubergine in kleine stukken. Leg de groenten en kimchi op de pannenkoek en strooi de tuinkers, peper en zout, zwarte sesam en paprika vlokken over heen.

 

Eet smakelijk! 

 

In plaats van pannenkoeken kan je ook rijst bij de groenten serveren. 

 

 

Please reload

  • Instagram - Black Circle