2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

To say “yes” means to allow a thought
or cicumstances to flower, to let go and expand. 
The tree say “yes” to every season. When spring comes they say “yes” and they flower. 
Then summer comes, they say “yes” and become dry and thirsty. 
When fall comes they say “yes”, change color, and are ready to drop their leives. 
To say “yes” means to surrender – to every thought, feeling and emotion. It means let go, and letting go is a journey towards the heart. 

 

– Dr. Vasant Lad. 

200 HRS Vinyasa Yoga Teacher Training Certificate at Glow Yogastudio Haarlem.

Daphne Koken & Claudia van der Tier. 

 

De studie focust zich op de integratie van de principes van vinyasa yoga, een authentieke en rijke vorm van yoga die diep geworteld ligt in de Vedische en Tantrische traditie. De logica van de vinyasa kun je ook terug vinden in de ritme van de natuur. De magie van de maan en sterren. Het ritme van de seizoenen; de kracht om te staan en in balans te blijven, groeien, verzachten en afronding, de magische 'cycle of life, waardoor alles is zoals het is.' 

Wat betekend yoga voor mij. 'Yoga geeft mij rust, plezier en vrijheid. Het geeft me de rust om te accepteren en te Zijn wie ik ben. De bewustzijn van wat ik voel en dat ik mezelf hierin de ruimte mag geven. Maar ook de ruimte om te bewegen & de ruimte die ontstaat door te bewegen, en hierin zowel de kracht als zachtheid vinden. De warmte, het voelen van liefde, liefde voor jezelf en de mensen om je heen. Dat moment op de mat geeft me een gevoel van acceptatie, liefdevolle vriendelijkheid en vrijheid. Ik hoop dit ook mee te kunnen nemen in de andere momenten van het dagelijks leven en me hierdoor te laten leiden en inspireren. 

 

Elke dag, als ik op de mat ga staan, ben ik dankbaar voor mijn lichaam en het functioneren ervan. Santosha

Jai Ho! 

  • Instagram - Black Circle