• Sophie

Naanbrood met pittige zalmstukjes


- 2 stukken zalmmoot

- Green Curry Paste van Blue Elephant

- sap van 1 limoen

- 2 el. vissaus

- Naanbrood

- olijfolie

- 250 gr. griekse yoghurt

- 1 rood pepertje fijn gesnipperd

- 2 knoflook

- handje fijngehakte muntblaadjes

- 1/2 geraspte komkommer

Snij de zalm in kleine blokjes. Verhit de pan met olijfolie en bak hierin de Curry Paste tot het lekker gebakken ruikt. Voeg het limoensap en de vissaus toe en bak hierin de zalm gaar, in max 5 minuten.

Verwarm ondertussen de naanbroden in de oven of broodrooster.

Maak de frisse dressing van de Griekse yoghurt met 2 uitgeperste teentjes knoflook, geraspte komkommer, rood pepertje en fijngehakte muntblaadjes.

Leg het naanbrood op het bord, serveer daarop de stukjes zalm en leg bovenop de frisse Griekse yoghurt saus.

Eet smakelijk :)

#pittigezalm #currypaste #naanbrood #hoofdgerecht

2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle