- Sophie
Five spice humus dip

Bereidingstijd | 10 minuten
Wachttijd | 60 minuten
Benodigdheden | Blender
Hoeveelheid | 250 ml. humus
Ingrediënten |
- 2 cm gemberwortel
- 1 knoflook
- 1/2 bosje koriander
- 50 ml. rijstazijn
- 1 el. vijfkruidenpoeder
- 2 1/2 el. tamarinde pasta
- 2 el. water
- 1 el. ahornsiroop
- 130 ml. zonnebloemolie
Allergieën informatie | lactose en noot vrij
Bereiding |
Doe de gember, knoflook, koriander, rijstazijn, vijfkruidenpoeder, ahornsiroop, tamarinde pasta met 2 el. water in de blender en laat dit 2 minuten op een hoge stand draaien.
Schenk de zonnebloem olie erbij en laat dit nog 10 seconde draaien.
Breng op smaak met zout en peper.
Laat dit een uur in de ijskast staan totdat het stevig is geworden.