top of page
  • Sophie

Vanille hangop met homemade cruesli


Hangop:

- 1 pak volle yoghurt

- theedoeken

- 1 vanille stokje

- 2 el. homemade cruesli van Marlies/ eigen muesli naar smaak.

Hangop:

Zet een vergiet in de pan. Maak een theedoek nat, wring deze uit en leg in het vergiet. Schenk het pak volle yoghurt in het theedoek en dek deze af met vershoudfolie. Zet de hangop voor minimaal 8uur in de ijskast, zodat het vocht kan uitlekken en wat overblijft is de homemade hangop.

Voor de vanille:

Snijd het stokje in de lengte in twee helften, zorg dat je een schone plank en mes klaar hebt liggen. Gebruik het uiteinde van het stokje als handvat en trek vanaf daar een mes recht door de vrucht. Gebruik vervolgens de botte kant van je mes om in één keer de zaadjes uit het stokje te halen.

Als ontbijt:

Doe een schep hangop met 2 scheppen homemade cruesli in een schaaltje. Ook lekker met rood fruit of homemade rabarber.

Goed begin van je dag!

#hangop #ontbijt #tussendoortje

Recent Posts

See All
  • Instagram - Black Circle
bottom of page