top of page
  • Sophie

Choco muesli repen


– 130 gram havervlokken – 60 gram gemengde, ongebrande/ ongezouten noten en zaden, als lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad, chiazaad.

- 2 el. kokosrasp – 75 gram dadels of gedroogde pruimen/ perzikken – 2 tl. geraspte citroenschil – 1 el. kaneel

- 1 tl. cayenne peper – 70 gr. honing – 2 el. water – 2 el. kokosolie

- pure chocolade

Tip: Ook lekker met gepofte quinoa of quinoa vlokken.

Verwarm de oven voor op 120 graden.

Doe de haver, noten, zaden, kokos, cayenne, dadels, citroenschil en kaneel in een blender en hak tot een grove substantie. Verwarm de honing in een pannetje tot deze vloeibaar is doe dan de kokosolie en het water erbij. Roer het goed door en voeg het noten-havermengsel toe, meng tot het een kleverige massa is. Bekleed een klein bakblik met bakpapier en verdeel je muesli massa erover. Bak in ongeveer 40 minuten in de oven mooi bruin. Het mag nog een klein beetje zacht zijn, het wordt vanzelf hard tijdens het afkoelen. Snij de repen in stukken en doop de uiteinden in gesmolten pure chocolade. Laat de repen helemaal afkoelen op het bakpapier.

#mueslirepen #chocolade #noten #zaden #tussendoortje #healthysnack

Recent Posts

See All
  • Instagram - Black Circle
bottom of page