• Sophie

Gepofte zoete aardappel met vis


Bereidingstijd | 60 minuten

Benodigdheden | Oven

Hoeveelheid | 2 persoon

Ingrediënten |

- 2 zoete aardappel

- aluminium folie

- 1 bak champignons

- 2 panga filets

- 100 gram ontbijtspek

Dressing:

- 125 ml. soya yoghurt

- sap van een 1/2 citroen

- 1 el. za'atar

- zout en peper naar smaak

- 2 knoflook

- 1 el. tuinkers

Allergieën informatie | lactose en noot vrij

Bereiding |

Verwarm de oven op 200 graden en verpak de zoete aardappels in het aluminium folie en leg deze voor 50 minuten in de oven.

Snij de champignons in stukken van 4 en bak ze warm in de pan.

Maak de dressing:

Doe alle ingrediënten voor de ingrediënten in een kom en meng deze door elkaar, zodat de smaken goed mengen.

Rol de panga filets in met spek. Bak deze lekker knapperig door ze 8 minuten aan elke kant in de koekenpan te bakken.

Haal de zoete aardappel uit de oven, snijdt ze doormidden. Doe de dressing over de aardappel en maak het af met de champignons.

Eet smakelijk.

Tip: Lekker met gewokte spinazie en nootmuskaat.

#pangafilet #spek #zoeteaardappel #soyayoghurt #zaatar

2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle