- Sophie
Spicy cranberry cinnamon cookie

Bereidingstijd | 50 minuten
Benodigdheden | Bakplaat, bakpapier, mixer, oven en blender
Hoeveelheid | 7 koeken
Ingrediënten |
- 50 gram havermout
- 75 gram tarwe- of speltmeel
- 35 gram kokossuiker
- 75 ml. soyamelk
- 1 ei
- 1 tl. bakpoeder
- 1/2 tl. zout
- 2 tl. vanillepoeder
- 2 tl. kaneel
- 1/2 tl. cayenne peper
- 100 gram gedroogde cranberries
Allergieën informatie | lactose en noot vrij
Bereiding |
Verwarm de over voor op 175 graden.
Meng het havermout en de melk in een blender tot het een smeuïge massa is. Meng dit met de rest van de ingrediënten, behalve de cranberries in een beslagkom en meng alles 5 minuten met een mixer tot het een gladde massa is. Roer als laatste de cranberries door het stevige deeg met een lepel.
Leg bakpapier op de bakplaat en maak 7 a 8 bollen van het deeg, die je op de plaat legt en plat drukt met een lepel .
Bak de koeken in 30 minuten mooi goudbruin.