- Sophie
Hazelnoot, cashew, pecan chocolade

Bereidingstijd | 25 minuten
Benodigdheden | Bakplaat en bakpapier
Hoeveelheid | 1 reep chocolade
Ingrediënten |
- 1 reep pure chocolade 80%
- 30 gram cashewnoten ongebrand en ongezouten
- 30 gram pecannoten
- 30 gram hazelnoten
- 40 gram rijstvlokken
- 1 tl. cayennepeper
- 1 tl. kaneel
Allergieën informatie | lactose vrij
Bereiding |
Smelt de chocolade Au bain-marie. Als het geheel is gesmolten meng je de noten, rijstvlokken en kruiden door de gesmolten chocolade.
Smeer het geheel uit op bakpapier op een bord en laat het minimaal 2 uur afkoelen in de ijskast, voordat je het in stukken kan breken.
Love homemade chocolate. Lekker als tussendoortje op je werk .
#chocoladepuur #rijstvlokken #cashewnoten #pecannoten #hazelnoten #healthysnack