top of page
  • Sophie

Winterse lunchsalade met pompoen, rode biet, linzen en chipolata


Bereidingstijd | 45 minuten

Benodigdheden | Wokpan en braadpan

Hoeveelheid | 3 personen

Ingrediënten |

- 1 klein blikje linzen

- 1 sinaasappel

- 1 pompoen in stukjes

- 1 cm gember

- paddestoelen melange

- 1 rode peper

- 1 pak rode biet

- 2 el. komijnpoeder

- 200 gram quinoa

- 6 chipolata worstjes

Allergieën informatie | lactose en noot vrij

Bereiding |

Kook de quinoa als op de verpakking staat. Snij ondertussen de pompoen in kleine stukjes en wok deze in de pan met olijfolie. Voeg na 25 minuten de paddestoelen melange toe, gerapte gember en de rode peper fijngesneden zonder pitjes.

Snij de rode biet in blokjes en meng deze met komijnpoeder.

Doe de linzen in een kom en pers het sinaasappelsap erdoor heen.

Als de pompoen bijna gaar is bak je de chipolata worstjes in 10 minuten gaar.

Leg alles mooi op een bord en geniet van deze heerlijke winterse salade.

Tip: Maak het af met cashewnoten.

#pompoen #gember #paddestoelen #linzen #chipolata #rodebiet #salade #lunch

Recent Posts

See All
  • Instagram - Black Circle
bottom of page