- Sophie
Rozemarijn crackers

Bereidingstijd | 60 minuten
Benodigdheden | Bakplaat en bakpapier
Hoeveelheid | 10 crackers
Ingrediënten |
- 3 el. pompoenpitten
- 3 el. zonnebloempitten
- 3 el. lijnzaad
- 7 el. sesamzaad
- 6 el. havermout
- 80 gram roggemeel
- 90 gram boekweitmeel
- 5 el. rozemarijn
- 1 tl. bakpoeder
- 1,5 tl. zout
- 2 el. kokosolie
- 125 ml water
Allergieën informatie | lactose en noot vrij
Bereiding |
Verwarm de oven voor op 170 ºC. Doe alle ingrediënten in een kom en voeg al roerend beetje bij beetje 125 ml water toe. Leg bakpapier op de bakplaat, spreid het deeg hierop uit en rol het plat met een deegroller. Snijd met een mes het deeg in kleine langwerpige rechthoeken. Zet de bakplaat in de oven en bak de crackers in 45 minuten goudbruin. Lekker met bijv. homemade hummus of honing en kaas.
#rozemarijn #crackers #sesamzaad #zonnebloempitten #pompoenpitten #lunch #healthysnack