• Sophie

Vrolijke bladerdeeg hapjes


Bereidingstijd | 50 minuten

Benodigdheden | oven, bakpapier, ster vormpje

Hoeveelheid | 8 personen

Ingrediënten |

- 1 zak spinazie

- 1 teen knoflook

- 1 pak bladerdeeg in een rol

- 1 zak pijnboompitten

- 1 bol mozzarella

- 1 ei

Allergieën informatie | bevat noten

Bereiding |

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Roerbak de spinazie in een wok pan. Voeg naar smaak een teen knoflook toe. Rol de bladerdeeg uit en snij er 8 ronde vormen uit. Tip: gebruik een koffieschotel als mal. Draai de randjes omhoog. Snij uit het overige bladerdeeg kleine sterretjes.

Doe de spinazie op de bladerdeeg. Snij de mozzarella klein en leg dit op de spinazie met de pijnboompitten. Leg de sterretjes erbovenop. Mix het eigeel met een vork en maak hiermee het bladerdeeg nat. Zet het geheel 30 minuten in de oven.

Feestelijk simpel hapje!

#bladerdeeg #spinazie #mozzarella #bijgerecht #voorgerecht

2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle