• Sophie

Easy, quick and yummy cheesecake


Bereidingstijd | 60 minuten in de ijskast en 15 minuten voorbereiding.

Benodigdheden | keukenmachine, bakvorm, bakpapier OF 4 leuke kleine glaasjes

Hoeveelheid | 4 porties

Ingrediënten | - 100 gr digestives koekjes

- 50 gr boter (gezouten)

- 100 gr roomkaas

- 4 el poedersuiker

- 75 gr mascarpone

- rasp en sap van 1 limoen

- 2 passievruchten OF mango

Allergieën informatie | bevat lactose

Bereiding |

Verkruimel de koekjes in de keukenmachine. Smelt de boter in een pan en meng de verkruimelde koekjes erdoor. Schep dit mengsel in de springvorm OF glaasjes.

Meng in een andere kom de roomkaas, poedersuiker, mascarpone, limoensap, het limoenrasp en het vruchtvlees van 1 passievrucht. Verdeel dit mengsel over de glazen. Je kunt ook de mango in kleine plakjes snijden en over de cake verdelen.

Garneer met de rest van het vruchtvlees en limoenrasp.

Laat dt minimaal 1 uur afkoelen in de ijskast.

Geniet ervan!

#cheesecake #digestives #mascarpone #mango #passievrucht #taart #nagerecht

2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle