• Sophie

Bananenbrood


Bereidingstijd | 10 minuten voorbereiding, 60 minuten oven

Benodigdheden | Springvorm, bakpapier en mixer

Hoeveelheid | 1 brood

Ingrediënten |

- 240 gram zachte boter

- 200 gram suiker

- 2 geklopte eieren

- 2 rijpe bananen geprakt

- 225 gram roggemeel

- 1 zakje baking soda

- 100 ml sojamelk

- 1 zakje vanillesuiker

- 1 tl kaneel

Allergieën informatie | Bevat lactose

Bereiding |

Verwarm de oven voor op 180 graden, Klop de boter en suiker in 10 minuten tot een luchtige massa. Voeg beetje bij beetje de geklopte eieren toe en mix glad en roer vervolgens de bananen erdoor. Spatel luchtig de meel en baking soda, melk, vanillesuiker en kaneel erdoor en schep in de cakevorm. Bak het brood in 50 - 60 minuten gaar.

#banaan #brood #tussendoortje #taart #koekjes

2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle