- Sophie
Rabarber cake - no dairy no nuts

Bereidingstijd | 15 minuten
Wachttijd | 35 minuten
Benodigdheden | Bakvorm
Hoeveelheid | 1 taart voor ongeveer 6 personen
Ingrediënten |
- 4 eieren
- 200 gram rietsuiker
- 200 gram meel
- 1 tl bakpoeder
- 1 stengel rabarber
- 3 el rietsuiker
- 3 el kaneel
- 3 el kardemom
Allergieën informatie | Lactose en noten vrij
Bereiding |
Verwarm de over voor op 180 graden en vet de bakvorm in met boter.
Mix de eieren met het suiker met de garde. Als dit goed gemengd is voeg je langzaam het meel en de bakpoeder toe en blijf je dit mengen tot het een mooie deeg is.
Schil de rabarber en snij deze in kleine blokjes en schep de rabarber door het deeg.
Spatel het deeg in de vorm.
Meng het suiker, kaneel en de kardemom door elkaar en strooi dit over het deeg.
Bak de cake in ca. 30 minuten gaar.