- Sophie
Vegan - Haverpannenkoekjes met gegrilde groente en kimchi

Bereidingstijd | 15 minuten
Benodigdheden | Blender, grillpan en koekenpan
Hoeveelheid | 2 porties
Ingrediënten |
Pannenkoek:
- 100 gram havervlokken
- Water
Vulling:
- Olijfolie
- 1 Witlof
- 1 Aubergine
- Champignons
- Homemade kimchi (zie eerder recept)
- Tuinkers
- Zout en peper
- Pindakaas (biologisch)
- Zwart sesam
- Paprika vlokken
Allergieën informatie | Lactose vrij
Bereiding |
Snij de witlof door de helft, de aubergine in plakken en grill deze in de grillpan.
Meng de havervlokken met water en blend er een glad beslag van. Bak de pannenkoeken in de koekenpan aan beide kanten goudbruin.
Leg de pannenkoek op een plat bord, smeer in het midden een laag pindakaas. Snij de gegrilde aubergine in kleine stukken. Leg de groenten en kimchi op de pannenkoek en strooi de tuinkers, peper en zout, zwarte sesam en paprika vlokken over heen.
Eet smakelijk!
In plaats van pannenkoeken kan je ook rijst bij de groenten serveren.