Ricotta courgette pizza

20 Apr 2016

 

Gister avond bij een vriendinnetje deze heerlijke variant bladerdeeg pizza gegeten.

 

- 4 bladen bladerdeeg

- Ricotta 1 beker

- 2 ui

- courgette

- geraspte Pecorino

- peper en zout

 

Verwarm de oven vast voor op 200 graden.

 

Rol de 4 bladen bladerdeeg uit op bakpapier op de bakplaat. Verspreid de ricotta over het bladerdeeg. Snij de uit in ringetjes en verdeel deze over het deeg. Snij de courgette in dunne plakjes (TIP: gebruik hiervoor een kaasschaaf) en verdeel de dunne plakjes over het deeg. Zout & peper en verdeel de geraspte Pecorino on top. De pizza moet minimaal 30 minuten in de oven, totdat het een mooie bruine korst heeft.

 

 

Please reload

2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle