Noten-dadel chocolade

6 Nov 2016

 

Bereidingstijd |  15 minuten

 

Benodigdheden |  Steelpan en kom, vijzel, bakpapier

 

Hoeveelheid |  1 reep chocolade

 

Ingrediënten |

- 1 reep pure chocolade

- 7 dadels in kleine stukjes gesneden

- handje met noten: pistache, cashewnoten, amandelen en hazelnoten

 

Allergieën informatie | bevat lactose en noten

 

Bereiding |

Smelt de chocolade Au bain-marie. Breek ondertussen de noten fijn met de vijzel. Als de chocolade is gesmolten meng je de noten en dadels door de gesmolten chocolade. 
Smeer het geheel uit op bakpapier op een bord en laat het minimaal 2 uur afkoelen in de ijskast, voordat je het in stukken kan breken. 
 
Love homemade chocolate. Lekker als tussendoortje op je werk 

Please reload

2016 Sophie van Kleef

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle